Meer duurzaam wooncomfort met kunststof kozijnen van Cesar

Steeds meer mensen kiezen bij de (ver)bouw van hun woning voor kunststof kozijnen. Vaak een bewuste keuze voor duurzaamheid, meer wooncomfort én geluidsisolatie. Cesar Kozijnen produceert eigen kunststof kozijnen, waarbij gebruik wordt gemaakt van het VEKA-kwaliteitsprofiel. Het enige merk dat de A-kwaliteit mag dragen!

http://www.youtube.com/watch?v=XlPEQLrQb-Q

Nieuw van VEKA: SOFTLINE 82 NL

Nieuw van VEKA: SOFTLINE 82 NL

De Sofline 82 NL is het nieuwe kozijnsysteem van VEKA dat speciaal is ontwikkeld voor de Nederlandse markt en voldoet aan de eisen voor morgen. Met Softline bent u klaar voor de toekomst en kiest u voor een topkwaliteit duurzaam product. Softline is uitermate geschikt voor renovatie en nieuwbouw op de Nederlandse markt, en kenmerkt zich door een krachtige warmte en geluidsisolatie, maar ook door vormvastheid en inbraakwerendheid door stalen versterkingen. Download hier de brochure.

Rechte Hoek Verbinding

Rechte Hoek Verbinding

De Rechte Hoekverbinding is de absolute trend in kunststof kozijnen en wordt ook wel HVL of houtverbindings-look genoemd. Deze verbinding lijkt sterk op de ambachtelijke manier waarop hout werd verbonden en geeft een natuurlijker karakter. Echt een ‘must’ voor oudere of nieuwe huizen die gebouwd worden in traditionele stijl.

Raam- en kozijnbeveiliging

Inbrekers komen tegenwoordig steeds sneller een woning binnen. Zeker bij woningen die niet goed beveiligd zijn is dit het geval. Veel mensen denken dat degelijke deurbeveiliging voldoende is om inbrekers buiten te houden. Dit is echter niet het geval. Wanneer een inbreker via de deur niet binnen kan komen, probeert hij het via het raam. Raam- en kozijnbeveiliging is dan ook van groot belang. Maar hoe beschermt u uw woning met deze vorm van beveiliging zo goed mogelijk?


Inbreker is meer tijd kwijt

Kozijnen zijn er vandaag de dag in tal van verschillende soorten en maten. Vaak kiezen mensen voor goedkope kozijnen. Anders wordt het namelijk wel een duur grapje. Verstandig is dit echter niet. Waarom niet? Omdat goedkope kozijnen van een stuk mindere kwaliteit zijn. Een goedkoop kozijn is dan ook een stuk makkelijker te forceren door een inbreker. Hij hoeft alleen zijn koevoet maar te gebruiken en het kozijn is binnen no-time kapot. Hierdoor kan hij snel uw woning betreden. Gaat u uw kozijnen vervangen?  Verzamel dan eerst voldoende informatie voordat u daadwerkelijk tot aankoop over gaat. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende certificaten voor hang- en sluitwerk. Een voorbeeld is het SKG-sterrensystematiek. Door deze beveiligingsrichtlijn is uw huis beter beveiligd tegen inbraken.


Kies voor inbraakvertragende kozijnen

Wilt u inbrekers buiten de deur houden? Dan doet u er goed aan voor inbraakvertragende kozijnen te kiezen. Bij dergelijke kozijnen is extra stevigheid ingebouwd. Op deze manier wordt het inbrekers zo lastig mogelijk gemaakt. Zo worden krukken, sloten en scharnieren bij deze kozijnen bevestigd op een metalen versteviging. Hierdoor heeft een inbreker een kleinere kans van slagen met zijn koevoet. Het kozijn geeft immers minder snel mee. Daarnaast zijn de meeste inbraakvertragende kozijnen tegenwoordig van kunststof. Dit is niet alleen onderhoudsvriendelijker, maar ook nog eens een stuk steviger dan hout.


Verschillende soorten raambeveiliging

Naast kozijnbeveiliging is het ook mogelijk uw ramen te voorzien van sloten. Forceren wordt op deze manier een stuk lastiger. Heeft u sloten op uw ramen? Dan moet u niet denken dat er niet meer ingebroken kan worden bij u thuis. Een inbreker kan immers ook gewoon uw raam intikken om binnen te komen. Wilt u dit voorkomen? Dan kunt u nog meer maatregelen nemen. Denk bijvoorbeeld aan een alarmsysteem. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is voor uw woning op het gebied van raam- en kozijnbeveiliging? Laat dan eens een slotenmaker langskomen. Hij kan u van advies voorzien op dit gebied. Daarnaast neemt hij u de plaatsing van deze beveiliging uit handen, waardoor u zeker weet dat de beveiliging werkt.